Összefoglaló 2024. április 5., péntek

NB III.: A Kisvárda II.-t fogadja a DVTK II. F4R

A REAC elleni idegenbeli győzelem után hazai pályán szeretne újabb pontokat gyűjteni a DVTK II. F4R csapata. A piros-fehérek ezen a hétvégén egy másik akadémiai együttessel, a Kisvárdával találkoznak. Az összecsapás vasárnap 11 órakor kezdődik az edzőközpontban.

NB III.: A Kisvárda II.-t fogadja a DVTK II. F4R


NB III., Észak-Keleti csoport, 23. forduló

2024. április 7., vasárnap
11:00
DVTK II. F4R - Kisvárda Master Good II

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - Ismét két fiatal, második csapat fog találkozni egymással. A csoport egyik élcsapata érkezik hozzánk, a fiúkat ugyanakkor fűti a visszavágás vágya, hiszen ősszel 1-0-ra kikaptunk. Ennek megfelelően készülünk egész héten. Mindenkinek sokat jelentett a REAC elleni győzelem, de ez eddig is benne volt a játékunkban. A kapu előtti határozatlanságunk miatt azonban korábban nem jöttek a pontok. Szeretünk nyerni, de nekünk nem feltétlen az eredmény a lényeg, hanem a játékosaink egyéni fejlődése. Ha ezen a területen folyamatosan lépünk előre, akkor ez a sikert is hozza majd magával.  

Gerliczki Máté (Kisvárda Master Good II.): - Hat mérkőzéses győzelmi szériánk szakadt meg az előző fordulóban, amely nem okozott törést a csapat életében. Nem mondom, hogy jól esett, de úgy vélem, a győzelmek csak az egót növelik, a vereségekből viszont lehet tanulni. Ez a kudarc is olyan volt, amelyből tudtunk és tudunk tanulni, és ha jól használjuk fel, akkor előre tudunk lépni. A Tiszafüred elleni hazai vereséggel nem szeretnénk elindítani egy negatív szériát, az a célunk, hogy minél hamarabb visszatérjünk a győztes útra.

Játékos várakozás

Balázsi Levente: - Vasárnap talán a legnehezebb bajnoki feladat elé nézünk. A Kisvárda kiváló csapat, nem véletlenül állnak jelenleg is a tabella elején. Bízok a csapatunkban, felkészültünk, és természetesen a győzelemre hajtunk! Ha az adódó lehetőségeinket ki tudjuk használni,  védekezésben pedig továbbra is koncentráltak maradunk, bármi megtörténhet. Még jobban szeretnénk játszani, mint előző hétvégén a REAC ellen. Egy jó eredmény még nagyobb lendületet adna fiatal csapatunknak. Személy szerint én már nagyon várom a találkozót. 
 
A bajnokság állása
Hírek a DVTK II. F4R-ről

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport 23. fordulójának programja

2024. április 7., vasárnap
11:00
DVTK II. F4R - Kisvárda Master Good II
14:00 DVSC II. - Salgótarjáni BTC
16:00 Gyöngyösi AK - Sényő FC Selyem-Ber
16:00 Facultas Tiszafüredi VSE - Debreceni EAC
16:00 Putnok FC - REAC
16:00 Evolution Hungary-Cigánd SE - Újpest FC II.
16:00 Eger SE - FC Hatvan
16:00 Termálfürdő FC Tiszaújváros - Karcagi SE