A három összecsapáson 243 percet futballozott hazája LU17-es válogatottjában, ami hatalmas lendületet adhat a pályafutásának. Az ukránok ugyan szerzett pont nélkül zárták a csoportkört, Násztya karrierje szempontjából azonban rengeteg tapasztalatot hozott a hollandiai torna. 

- Ahogy az eredménysor is mutatja, nem minden meccsen tudtunk jó teljesítményt nyújtani, de sikerült lemérni, hogy miben kell a későbbiekben fejlődni - összegzett kérésünkre a DVTK LSA növendéke, Myhal Anastasiia. - A vereségek ellenére tisztességesen helytálltunk, péládul a többszörös Európa bajnok spanyolok dolgát is igyekeztünk megnehezíteni. Számomra érdekes és értékes élmény volt, hogy kipróbálhattam magam a korosztály legjobbjai ellen. 

Myhal Anastasiia hozzátette: a vereségek motivációt adtak neki, így amikor visszatért Diósgyőrbe még nagyobb lendülettel vetette bele magát a munkába. A jövőben ugyanis szeretne az LU19-es válogatottba is bekerülni, ehhez viszont fontos, hogy a futball tudását is fejlessze. 

- Szeretnék köszönetet mondani az edzői stábnak, az egészségügyi szakembereknek és mindenkinek, aki tanít, fejleszt, sportos karaktert formál belőlem és céltudatossá tesz. A DVTK-nál és az ukrán csapatnál is sokan segítenek, egyengetik az utamat, amiért rendkívül hálás vagyok. 

LU17-es női Európa bajnokság, 2. csoportkör
Helyszín: Noordwijk, s-Gravenzande (Hollandia)

Az LU17-es ukrán válogatott mérkőzései

Hollandia - Ukrajna 4-0 (3-0)
Myhal Anastasiia - 87 perc
Spanyolország - Ukrajna 2-0 (1-0)
Myhal Anastasiia - 69 perc
Törökország - Ukrajna 1-0 (0-0)
Myhal Anastasiia - 87 perc